Automægler Kommisionssalg hos Mans Automægler. Vi håndterer hele salgsprocessen – du undgår al besværet!

Kør i bilen mens vi sælger din bil


Det kan være en omfattende proces at sælge en brugt bil på egen hånd, og det er svært at vurdere markedsprisen, finde den rette køber og ikke mindst udarbejde de nødvendige dokumenter. Med kommisionssalg hos Mans Automægler slipper du for besværet – vi klarer nemlig salget for dig, og du kan endda køre i bilen, indtil køberen er fundet.

Med kommisionssalg får du rådgivning og vejledning af eksperter på området, og du får adgang til vores brede netværk af mulige købere. Sammenlagt giver det en effektiv og fleksibel salgsproces, hvor din bil bliver solgt til den bedst mulige pris mod et lavt salær.

Bliver bilen ikke solgt, koster det dig ikke en krone!

Lad bilen stå her, og spar penge

Hvis du ønsker det, kan du køre i bilen, mens den er til salg. Vi anbefaler dog, at du lader den stå hos os, da det giver en større fleksibilitet i salgsprocessen og ikke mindst lavere udgifter for dig i form af klargøring, vask og eventuelle reparationer.

Kan du ikke undvære en bil i salgsperioden, tilbyder vi at stille en lånebil til rådighed.

[ninja_form id=2]

Ingen handel, ingen regning

Når vi indgår en kommisionsaftale, sørger vi for at sælge din bil videre. Lykkes det ikke inden for den aftalte tidsramme, skal du naturligvis ikke betale salær.

Kør i bilen, mens du venter

Du kan ikke købe en ny bil, før den gamle er solgt, men du kan heller ikke undvære et køretøj, mens salgsprocessen står på. Hos os kan du køre i bilen, indtil den er solgt.

Få en højere pris for din bil

En bil solgt gennem kommission giver som udgangspunkt en højere pris, end hvis du sælger til en forhandler i ren handel.

Professionel præsentation

Vi klargør bilen, tager flotte billeder og sørger for en professionel præsentation på markedets digitale platforme, så du når ud til en bred kundegruppe.

Ingen handel, ingen regning


En aftale om kommisionssalg er en såkaldt formidlingsaftale mellem to parter; os som kommissionær på den ene side og dig som kommittent på den anden side. Du ejer bilen, i fællesskab fastsætter vi prisen og herefter overtager vi al arbejdet i forbindelse med salgsprocessen samt overlevering til køber.

Fordelen ved denne form for aftale er, at du først skal betale salær, når bilen er solgt. Sælger vi den ikke inden for den aftalte tidsramme, får du ingen regning.

En kommisionsaftale vil altid være individuel og udarbejdes med udgangspunkt i den aktuelle bil, men den vil som regel omfatte:

  • Adgang til ubegrænsede fremvisninger (også selvom du kører i bilen, mens den er til salg)
  • Mulighed for tilpasning af salgsaftalen for at imødekomme kundens ønsker. Herunder blandt andet klargøring af bilen samt eventuelle reparationer, optimering etc.

Er du interesseret i at høre mere om kommisionssalg hos Mans Autoforhandler, så kontakt os for en uforpligtende dialog.

En automægler der gør bilen salgsklar


Skal din bil sælges til den bedst mulige pris, er det essentielt, at den fremstår pæn og velholdt. Hos Mans Automægler er professionel klargøring af bilen en fast del af formidlingsaftalen, og vi sørger for, at den er renset, vasket og rengjort fra ende til anden.

Kører du i bilen, mens den er til salg, kan det være nødvendigt med yderligere vask og rengøring af bilen, når den skal vises frem til potentielle kunder.

Vi håndterer hele processen


Hos Mans Automægler håndterer vi hele salgsprocessen fra start til slut, når du sælger din bil via kommisionssalg. På vores værksted klargøres bilen, der tages professionelle annoncebilleder og herefter præsenteres bilen på markedets digitale platforme, ligesom vores sælgere tager kontakt til mulige købere i vores eget netværk.

Med kommissionssalg får du en enkel, fleksibel og effektiv salgsproces.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.