Batteri og viskere Vi anbefaler at du får tjekket batteriet og vindueviskere med jævne mellemrum.

Tjek din bilens batteri med jævne mellemrum

Mange billister tænker ikke på bilens batteri, før end de står i en situation hvor den pludselig ikke vil starte. Vi anbefaler derfor, at du får tjekket batteriet med jævne mellemrum og hvis det er nødvendigt skifter vi det gerne for dig, samt bortskaffer det gamle på en forsvarlig måde.

Det er oftest når kulden kommer, at din bils batteri viser tegn på slidtage. Dette ses ved, at bilen har svært ved at starte eller at den hakkende prøver at komme i gang. Den nye teknologi, som findes i nyere biler, gør, at vi fraråder dig at prøve at udskifte batteriet selv. Vores team af eksperter er opdaterede til at udskifte batteriet på den mest forsvarlige måde.

Vindueviskere til din bil

Det kolde vejr er ikke kun hård imod din bils batteri men også imod forruden. Skidt, salt og våde veje kan være med til, at der dannes en fedtet hinde på bilens forrude, som igen er med til at forstyrre din kørsel, da du ikke har det tilstrækkelige udsyn. Derfor udskifter vi hos Mans Auto gerne dine viskerblade, vinduesviskere og fylder sprinklertanken op inden vinteren sætter ind. Kontakt os endelig og hør nærmere eller book en tid enten over telefon, email eller online allerede i dag.

 

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.