Motorfelj el. Advarselslamper Har du problemer med motor eller lyser advarselslamperne? Så er du kommet til det rette sted. Vi løser problemet.

Vi kan finde fejlkoden når din motorlampe lyser

Den avancerede teknik nyere biler i dag indeholder, er en stor udfordring for autoværksteder. Hos Mans Auto har vores team af eksperter hele tiden fingeren på pulsen og er altid opdaterede i forhold til det nyeste fejlsøgningsudstyr. Det betyder, at vores eksperter kan aflæse enhver fejlkode og derved rette op på en potentiel fejl.

Aflæsning af fejlkoder sikrer, at alle bilens sensorer arbejder, som de skal. Hvis dette ikke er tilfældet, kan din bil bruge unødige mængder af brændstof eller påvirke at dit partikelfilter ikke virker optimalt. På den længere bane kan dette beskadige din bil og motoren unødigt.

Hvis en af bilens lamper lyser i displayet, kan det betyde en fejlkode. Men der kan også sagtens være en fejlkode, uden at det vises i displayet. Oftest vil fejlkoder blive opdaget under et serviceeftersyn. Optimalt set anbefaler vi, at du får aflæst potentielle fejlkoder mindst 1 gang hvert 2. år. Er du i tvivl eller oplever du problemer med din bil, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan rådgive dig omkring næste skridt.