Professionel serviceeftersyn Er det ved at være tid til et serviceeftersyn på din bil? Så kontakt vores værksted.

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn på din bil? Så er der hjælp at hente hos din lokale automekaniker i København.

Hos Mans Auto udfører vi alle former for bilservice. Vi tilbyder dig både et lille service, et mellem service og et stort service. Det kommer helt an på, hvor gammel din bil er, og hvor mange kilometer den har kørt, om den trænger til en stor eller en lille omgang bilservice. Vil du gerne have tjekket dit klimaanlæg i bilen, klarer vi også det. Vi er den foretrukne mekaniker for mange kunder i Valby, Hvidovre, Rødovre og hele Storkøbenhavn.

Services

Lille service

Mellem service

Stor service

Olieskift (op til 4,5L – fuldsyntetisk)
Udskiftning af oliefilter
Smørrelse af bremser
Udskiftning af luftfilter.
Bremsevæske service
Kontrol af 38 punkter.
Nulstilling af servicelampe og servicebog

Service på bil forlænger din bils levetid

Til enhver bil hører der en servicebog. I den kan du læse, hvilke former for bilservice du skal have din bil til for at opretholde fabriksgarantien. Men det er ikke kun godt for din fabriksgaranti at overholde kravene om autoriseret service. Det er nødvendigt at vedligeholde din bil, så du kan køre i den så mange år som muligt, og så du undgår unødig slitage.

Når vi udfører bilservice, er det med en garanti om, at du bevarer din fabriksgaranti. Vi sørger for, at din bil får udført service i overensstemmelse med din servicebog, og at der kun bliver anvendt godkendte og gennemtestede reservedele.

Aircondition-service holder dit klimaanlæg kørende

Udover den mere omfattende bilservice tilbyder vi også at tjekke din aircondition i bilen som en særskilt ydelse. Her sikrer vi blandt andet, at der er tilstrækkeligt med kølemiddel, så anlægget køler optimalt. Vælger du at få foretaget et regelmæssigt eftersyn, er du sikker på, at din aircondition fungerer optimalt og har de bedste betingelser for at fungere mange år frem i tiden. Der kan være mange penge at spare ved at slippe for at skulle investere i et nyt klimaanlæg.

Book tid til en service


Du kan allerede nu booke en tid til en serviceftersyn hos Mans Auto. Er du i tvivl om hvilke pakke du skal vælge? Så kan du kontakte vores autoværksted og få råd og vejledning til hvilken pakke du skal vælge. Så tøv ikke med at kontakte vores autoværksted.

Book tid

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.