Udskiftning af ruder Få små stenslag repareret inden de slår stor revne og potentiel medføre en dyrere regning.

Vi kan reparere stenslag på din rude og kan også skifte ruden ud med en ny rude

Det er vigtigt for bilens sikkerhed, at ruderne er uden ridser og skrammer. Selv den mindste ridse kan forsage alvorlige ulykker. Vi anbefaler, at du straks tager kontakt til Mans Auto, hvis du oplever et stenslag eller lignende. Vores team af eksperter står klar til at rådgive dig og, hvis nødvendigt, skifte dine ruder professionelt og med grundighed.

Mange billister venter længe med at få små stenslag repareret. Dette kan imidlertid udløse vibrationer i ruden, der potentielt kan forvandle et lille hul til en stor revne og en dyr regning efter udskiftning af hele ruden. Vælger du til gengæld at få det lille hul repareret med det samme, kan dette gøres meget nemt og billigt. Derfor; få det ordnet med det samme.

Vores team af eksperter er fuldt opdaterede omkring lovgivning på dette område, sådan at din bil får den reparation, den har behov for. De fleste kaskoforsikringer dækker reparation af skader forvoldt af et stenslag uden selvrisiko og at præmien stiger.

Stenslag er dækket af din forsikring


Som reelt koster en stenslag dig ikke noget, da de fleste forsikringer dækker dette. Spørg din bilforsikring om du har en glasdækning. I Så fald du har det, koster det dig ikke noget. Men hvis hele ruden skal udskiftes og du er dækket, så betaler du kun 1/3 af reparationsprisen. Prisen overstiger aldrig selvrisikoen.