Reparationer

Hos Man Auto går vi højt op i kundeservice og kvalitet. Det gælder både de reservedele og værktøjer, vi benytter og naturligvis også i selve udførelsen af de reparationer, vi udfører. Vi benytter os udelukkende af godkendte reservedele, hvilket betyder, at din fabriksgaranti bibeholdes, når din bil sendes til reparation hos os. Skulle du være så uheldig at være indblandet i et uheld eller på anden vis have fået påført skader på din bil, hvor forsikringen er ind over, tager vi os også med glæde af forsikringsskader fra start til slut.

 

Din alsidige bilmekaniker

Hos Mans Auto har vi mange års erfaring inden for bilbranchen og mekanikerbranchen, hvilket betyder, at vi kan tage os af alle former for reparationer og services af biler – uanset mærke og årgang. Vores mekanikere er veluddannede og har alle de rette kompetencer til at kunne tage sig af din bil, ligegyldigt om du blot skal have udskiftet dæk eller skal have repareret motoren. Når din bil er på værksted hos os, stiller vi naturligvis en lånebil til rådighed, så din hverdag ikke bliver besværet, mens vi reparerer din bil.

Vi tilbyder blandt andet:

 

Skal vi reparere din bil?

Er du interesseret i at få yderligere information om, hvad Mans Auto kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på 36 16 49 49 eller sende en mail til info@mansauto.dk. Med en beliggenhed i Brøndby har vi hver dag kunder fra hele Storkøbenhavn og omegn og ser frem til også at se dig på værkstedet

Åbningstider (værksted)

  • Mandag – Torsdag: 08.00 – 17.00
  • Fredag: 08.00 – 15.00

Åbningstider (bilsalg)

  • Mandag – Torsdag: 08.00 – 17.00
  • Fredag: 08.00 – 15.00

Adresse:

Park Allé 289 R,
2605 Brøndby

Værksted

Bilsalg

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD