Leasing Finansiel leasing i samarbejde med Nordea finans, et af nordens førende finansieringsselskaber.

Finansiel leasing

Din Automægler har i samarbejde med Nordea Finans, et af Nordens førende finansieringsselskaber dannet et attraktivt samarbejde omkring Finansiel Leasing.

I forbindelse med Leasing kan der være mange faktorer at tage stilling til, uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

”Er det nu erhvervsleasing, privatleasing, splitleasing, flexleasing, nyt/brugt køretøj, import af bestemt køretøj eller evt. omfattende aftale omkring hele dit firmas vognpark”?

Gennem tæt kommunikation og gennemsigtighed overtager vi kompleksiteten med henblik på at finde dig en helgarderet løsning. Grundet vores mange års erfaring samt gennemgående netværk i autobranchen også udover landets grænser, er ingen udfordring for stor til os. Og dette gælder uanset, om du er privatkunde eller erhvervskunde.

Din Automægler sætter en stor ære i at opbygge og varetage langsigtede kunderelationer baseret på tillid. Og vi bestræber os altid på at tilføje dine penge mest muligt værdi.

Kundefordele


Din Automægler tilknytter dig som kunde automatisk vores fordelsprogram, der giver dig eksklusiv adgang til forsikringsaftaler, serviceaftaler, værkstedspriser samt indkøbspriser på dæk og reservedele.

Som fordelskunde er du altid opdateret i vores kundedatabase og dette giver os muligheden for at være på forkant på dine vegne. I sidste ende medfører dette dig besparelser i form af tid samt økonomi.

Videresalg


Vi hjælper dig med videresalg af din bil.

Din Automægler sætter en stor ære i at skabe nye kunderelationer, såvel som at fastholde og servicere vores nuværende. Derfor tilbyder vi altid videresalg af din bil efter endt leasingaftale hos andre leasingudbydere.

Vi hjælper og guider dig under hele processen, således at din bil bliver klargjort, præsenteret for vort køberkartotek samt bliver annonceret på alle vores platforme.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.