Om Mans Auto Vi er dit lokale værksted med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet.

En del af prisvindende værkstedskæde

Mans Auto er en del af AutoPartner værkstedskæden, bestående af mere 240 værksteder på landsplan. Vi er dit lokale værksted med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi råder over et enormt udvalg af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Med vores store kundskab og mange års erfaring, tager vi os kærligt af din bil hver gang du har brug for professionel mekanikerhjælp.

Vi udfører reparationer på alle biler på markedet, både nye og ældre, og har kompetencen til at servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien.

Vi sikre et højt uddannelsesniveau i samarbejde med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger udviklingen på markedet på autoteknik området. På denne måde kan du som kunde trygt kan regne med, at vi lever op til branchens standarder for kvalitetssikring. Med flere års erfaring indenfor diverse bilservices og med en god loyal kundeportefølje, valgte vi i 2016 at flytte til nye og større lokaler beliggende i Brøndby, så vi kunne sikre vores forretnings stødte vækst.

Herfra kan vi servicere kunder fra hele Storkøbenhavn inklusiv Valby, Rødovre, Hvidovre, Husum, Brønshøj, Vanløse og Glostrup.

Skal du sælge eller købe din bil?


Hos Mans Auto, rådgiver og hjælper vi vores kunder med at sælge deres biler. Er du på jagt efter en ny bil, så hjælper vi også med at finde den helt rigtige bil til dine behov.  Med over 15+ år med reparation af biler, kender vi din bil ekstra godt. Så tøv derfor ikke med at tage kontakt til os, eller læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din næste bil eller sælge din bil.

Læs mere her

Kundetilfredshed, hvergang!

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os og vi bestræber os på i al vores arbejde at give dig den bedst mulige oplevelse, så du kører fra vores værksted glad og tilfreds. Med mange års erfaring på bagen har vi efterhånden opbygget en god kundebase og vi hører ofte, at deres tilfredshed med vores service spredes til venner og bekendte.

Kundeservice er altid i topklasse

Hos Mans Auto kalder vi os selv bileksperter. Vi lægger stor vægt på at give alle vores kunder den bedste service af højeste kvalitet. Hvad end du søger råd, reparation eller service, så kan vi sammensætte det perfekte tilbud til dig, så vi garanterer, at du kører derfra tilfreds og med en god oplevelse i bagagen.

Vi kender din bil, ekstremt godt!

Vores eksperter er alle professionelt uddannet og opdateret til at håndtere selv den nyeste viden. Din bil er altid i gode hænder hos os, da vores medarbejdere alle er nøje udvalgt til at give dig og din bil den ultimative service. Derudover bruger vi kun original kvalitetssikrede reservedele,

Enkelt og simpel indlevering

Vi har sørget for at gøre det så enkelt som muligt for dig at indlevere din bil hos hos. Derfor tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan kontakte os. Du kan vælge at booke en tid over telefonen, mail eller helt simpelt ved at kontakte os på fores hjemmeside. Vi garanterer at du modtager den hjælp du har brug for.

Teamet bag Mans Auto


Silas Mekaniker lærling

Martin Indskriver/Bogholder

Ergin Mekaniker lærling

Daniel Mekaniker

Maisam Mekaniker/pladesmed

Mansour Indehaver/værkfører

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.