Om os


Good service is good Business


Mans Auto er en del af AutoPartner værkstedskæden, bestående af mere 240 værksteder på landsplan. Vi er dit lokale værksted med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi råder over et enormt udvalg af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Med vores store kundskab og mange års erfaring, tager vi os kærligt af din bil hver gang du har brug for professionel mekanikerhjælp. Vi udfører reparationer på alle biler på markedet, både nye og ældre, og har kompetencen til at servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi sikre et højt uddannelsesniveau i samarbejde med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger udviklingen på markedet på autoteknik området. På denne måde kan du som kunde trygt kan regne med, at vi lever op til branchens standarder for kvalitetssikring.
Med flere års erfaring indenfor diverse bilservices og med en god loyal kundeportefølje, valgte vi i 2016 at flytte til nye og større lokaler beliggende i Brøndby, så vi kunne sikre vores forretnings stødte vækst. Herfra kan vi servicere kunder fra hele Storkøbenhavn inklusiv Valby, Rødovre, Hvidovre, Husum, Brønshøj, Vanløse og Glostrup.

Kundetilfredshed

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os og vi bestræber os på i al vores arbejde at give dig den bedst mulige oplevelse, så du kører fra vores værksted glad og tilfreds. Med mange års erfaring på bagen har vi efterhånden opbygget en god kundebase og vi hører ofte, at deres tilfredshed med vores service spredes til venner og bekendte

Vi er medlem af:

Kundeservice og kvalitet

Hos Mans Auto kalder vi os selv bileksperter og vi lægger stor vægt på at give alle vores kunder den bedste service af højeste kvalitet. Hvad end du søger råd, reparation eller service, så kan vi sammensætte det perfekte tilbud til dig, så vi garanterer, at du kører derfra tilfreds og med en god oplevelse i bagagen. Vores eksperter er alle professionelt uddannet og opdateret til at håndtere selv den nyeste viden. Din bil er altid i gode hænder hos os, da vores medarbejdere alle er nøje udvalgt til at give dig og din bil den ultimative service. Derudover bruger vi kun original kvalitetssikrede reservedele,
.

Helt enkelt

Vi har sørget for at gøre det så enkelt som muligt for dig at indlevere din bil hos os. Derfor tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan kontakte os. Du kan vælge at booke en tid over telefon, mail eller helt simpelt ved at kontakte os på vores hjemmeside. Uanset hvilken metode du vælger, så garanterer vi, at du modtager den hjælp, du har brug for. Tillid er et nøgleord i vores arbejde, så vi garanterer altid at give dig et prisoverslag over den specifikke service, så du kan se præcis hvad prisen dækker, inden du accepterer den.

Holdet bag Mans Auto

Adam

Adam

Mekaniker lærling
Silas

Silas

Mekaniker lærling
Martin

Martin

Indskrivning/Bogholder
Ergin

Ergin

Mekaniker lærling
Daniel

Daniel

Mekaniker
Maisam

Maisam

Mekaniker/Pladesmed
Adem

Adem

Mekaniker
Mansour

Mansour

Indehaver/værkfører
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD