Bremseeftersyn

Bremser er en vigtig del af dit køretøj og du opdager hurtigt, hvis der er et problem med dem. Du kan selv identificere problemet helt enkelt; hvis du hører en hvinende eller krassende lyd mens du kører, eller hvis du har vanskeligheder med at stoppe bilen.

Det er noget du som billist skal tage meget alvorligt, da det kan føre til at bilen under en katastrofeopbremsning risikerer at skride ud. Bremseeftersyn er med til at sikre at alle dele af bremsesystemet virker optimalt, så du forebygger en eventuel ulykke samt vedligeholder din bil efter forskrifterne. Det danske vejr og især vinterperioden med den megen vejsalt forringer dine bremsers levetid. Det er især de bagerste bremser, der er udsatte, fordi man sjældent bremser hårdt nok til at holde de bagerste bremseskiver alene.

Det kan være svært at vide hvornår din bils bremser trænger til at blive udskiftet. Du kan imidlertid selv holde øje ved at mærke om bremserne bliver varme eller lugter, når du stiger ud af bilen. En  anden ting du skal holde øje med er, hvis du hører en hvinende eller krassende lyd mens du kører, eller hvis du har vanskeligt ved at stoppe bilen.

Har du den mindste mistanke, så tøv ikke med at kontakte os for et bremseeftersyn eller bremseudskiftning. Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende råd, eller bestille tid enten via email eller online på vores hjemmeside.

Hvis vi vurderer under et bremseeftersyn, at dine bremser har brug for en reparation, så kontakter vi dig naturligvis førend vi udfører reparationen. Derved sikrer vi tillid mellem kunden og os, så du har mulighed for at tilvælge/fravælge helt selv.

Et bremseeftersyn hos Mans Auto koster 1.095 kr. og inkluderer:

  • Rensning og justering af bremser
  • Udmåling af bremseskiver og tromler
  • Kontrol og smøring af glidebørster
  • Kontrol og justering af håndbremse
  • Kontrol af gummi-manchetter
  • Kontrol af bremsevæske (kogepunkt)
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD