Professionel skadecenter Hos Mans Auto tilbyder vi dig skadeservice i Brøndby og København. Overlad bilen til os trygt.

Har du været ude for et uheld i din bil? Overlad trygt din bil hos vores skadecenter.

Har du været ude for et uheld i din bil? Overlad trygt din bil hos vores skadecenter.

Hos Mans Auto tilbyder vi dig skadeservice, og vi har stor erfaring med forsikringsskader. Vi er vant til at håndtere biler med skader, og der er ikke den form for skade, vi ikke er mand for at udbedre. Er du kørt galt i Storkøbenhavn, får du nemt din bil kørt hen til vores skadecenter i Brøndby. Her står vi klar til at gøre din bil køreklar igen. Bor du i Valby, Rødovre eller Brøndbyvester, er vi lige i nærheden.

Aflever trygt din bil hos vores skadecenter

Når din bil er i vores hænder, kan du være helt tryg. Vi er vant til at have med skader at gøre, der er indbefattet af en bilforsikring, og vi ved, hvordan vi skal forholde os til det. Vi sender ikke dig hjem med din bil, før vi er sikre på, at alt er, som det skal være.

Vi udbedrer ikke bare den enkelte skade, men tjekker også, at bilen sikkerhedssystemer er helt, som de skal være. Det gælder helt ned til den mindste detalje, og vi udfører altid vores arbejde med præcision og grundighed. Vi udfører reparationerne på din bil i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger, og vi anvender udelukkende godkendte og gennemtestede reservedele.

Vi samarbejder med landets største forsikringsselskaber

Lån en anden bil med hjem

Når din egen bil er på værksted hos os, har du mulighed for at bruge en af vores lånebiler. Det gælder både, hvis du har din bil til eftersyn her hos os, eller hvis du gør brug af vores skadecenter. Så bliver det ikke nemmere at have din bil hos mekaniker.

Kontakt dit skadecenter

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon, eller send os en mail  Vi vil svare dig så hurtigt som muligt, når vi modtager din henvendelse.

Du kan altid ringe til os for at aftale en tid til at indlevere din bil på vores værksted, men du er også altid velkommen til at kigge ind forbi, hvis du alligevel er i nærheden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os