Undervognsbehandling af biler i København

Undgå rust og forlæng din bils levetid.

Hos Mans Auto er vi specialiseret i rustbehandling af biler. Det gælder både, hvis du gerne vil have lavet en undervognsbehandling, eller hvis du vil have rustbehandlet hele din bil. Vi foretager forskellige former for rustbeskyttelse, og det afgørende er, at din bil får de bedste forudsætning for at modstå rust. Vores værksted er placeret i Brøndby, og hvad enten du kommer fra Hvidovre, Valby eller andetsteds i Storkøbenhavn, er det nemt at køre hen til os.

Få lavet rustbeskyttelse hos os

  • Mercasol
  • Pava
  • Dinitrol

Hvorfor er det vigtigt med undervognsbehandling?

Særligt undervognen på din bil er i fare for at ruste. Når du kører i din bil, bliver undervognen hele tiden udsat for vådt føre og i vinterperioden også vejsalt. Det er hårde vilkår, og det er et miljø, som rust har gode vækstbetingelser i. Snavs har en tendens til at holde på fugten, og fugten er ikke god for din bil i forhold til rustdannelse.

Så du har en vigtig opgave i at vedligeholde din bil. Får du lavet en undervognsbehandling med få års interval, giver du din bil de bedste betingelser i forhold til at modstå rust.

Rust kommer snigende

Din bil kan sagtens være ved at udvikle rust uden synlige spor. Rust arbejder nemlig i lang tid, før du kan se det på din bil. Så du kan aldrig vide dig sikker. Heller ikke selvom du ikke kan se spor af rust på din bil. Nye såvel som gamle biler har godt af at blive behandlet mod rust, og har du en spritny bil, skal du ikke være bange for at sætte for tidligt ind med en undervognsbehandling. Jo før, desto bedre.

Bestil tid til en undervognsbehandling

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du gerne vil have rustbehandlet din bil. Du er velkommen til at ringe til os eller sende en mail, så vi kan finde en tid, der passer godt ind i din kalender. Du kan fange os på telefon 36 16 49 49 eller ved at sende en mail afsted til info@mansauto.dk.

Er du i nærheden, er du altid velkommen til at kigge ind forbi vores værksted, og få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig og din bil. Men vil du være sikker på, at vi kan tage din bil, når du kommer, beder vi dig få en aftale i stand først.

Åbningstider (værksted)

  • Mandag – Torsdag: 08.00 – 17.00
  • Fredag: 08.00 – 15.00

Åbningstider (bilsalg)

  • Mandag – Torsdag: 08.00 – 17.00
  • Fredag: 08.00 – 15.00

Adresse:

Park Allé 289 R,
2605 Brøndby

Værksted

Bilsalg

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD