Oplever du at din bil trækker til siden når du køre i din bil?

Oplever du at din bil trækker til siden når du køre i din bil? eller at din bil har svært ved at rette sig selv op? Så kan en udmåling / sporing rette op på dette problem.

Ved en 4 hjuls udmåling / sporing sikres der at din bil har den korrekte vinkel i henhold til bilproducentens anbefalinger.

Der er mange penge, at spare, hvis din bils styretøj har de korrekte anbefalinger. Derudover kan en forkert sporing betyde at din bil bliver udsat for mere slid på dækkene og ikke desto mindre større brændstofsforbrug og en forringet sikkerhed.

Vi vil stærkt at anbefale dig at få udført en 4 hjulsudmåling / sporing . Du kan bestille tid hos os eller få et tilbud på det. Du kan bestille tid her

Du har også mulighed for at ringe til os og hør nærmere om dette eller bestille en tid. Du kan finde vores telefon nummer her: 36 16 19 49

Find priser på dæk og dækskifte

Skal du have udskiftet dine dæk til vinter- eller sommerdæk så kan du få oversigt og priser på dæk, dækskifte og hjulskift.
Dæk, dækskifte og hjulskift

Bremseeftersyn

Lad os sikre din kørsel med korrekte og effektive bremser
Bremseeftersyn

Book tid til 4 hjuls udmåling / Sporing

Vi vil stærkt at anbefale dig at få udført en 4 hjulsudmåling / sporing . Du kan bestille tid hos os eller få et tilbud på det.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.