Hybrid- og elbil service

Få professionel hybrid- og elbil-service. Vores erfarne mekanikere er løbende på videreuddannelse i teknologi inden for hybrid- og elbiler, så du altid kan regne med den nyeste viden. Samtidig har vi det rigtige kvalitetsudstyr til at servicere og reparere din elektriske bil.

Sådan tilbyder vi service på el- og hybridbiler

Vores service på el- og hybridbiler dækker over:
Med tryg og erfarent service på vores værksted kan du nyde kørslen i din el- eller hybridbil uden bekymringer. Find din lokale afdeling, og få serviceret din hybrid- eller elbil i dag.

Service af eldrevne biler (el biler)

Din elbil har brug for service i nogenlunde samme intervaller som en tilsvarende bil med forbrændingsmotor. Det er på trods af, at en elbil består af langt færre mekaniske sliddele. Til gengæld er der ofte et øget behov for service af bremserne.

Elbilens bremser bliver nemlig brugt i mindre grad end hos konventionelle biler, fordi elbilen i højere grad motorbremser. Det giver større risiko for rust og skidt i bremserne, hvilket går ud over bremseevnen. Ligeledes skal du få testet og vedligeholdt batteripakken i din nye elbil.

De fleste elbiler har brug for service mindst én gang årligt, afhængig af model og mærke, eller når de har kørt cirka 15.000-30.000 km. Du kan altid finde bilens serviceinterval i servicebogen.

Hvor tit skal min hybridbil eller plug-in hybrid have service? (hybridbiler)

Langt de fleste hybridbiler har samme interval som en tilsvarende bil med brændstof. Det skyldes, at el-motoren på en hybridbil stadig har olie og ligner motoren på en almindelig bil.

Ligesom på en elbil kan din hybridbil eller plug-in hybrid også have et større behov for at få efterset bremser. Hybrider motorbremser nemlig også mere end deres søskende på rent brændstof.

Du kan altid finde bilens serviceinterval i servicebogen eller kontakte os, hvis du er i tvivl.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.