Olieskift på gearkasse

At skifte olien på din gearkasse har en meget vigtig betydning for din bils holdbarhed og slitage. Olien sørger for at smøre gearkassen og at din bil kan skifte gear problemfrit.

Når man skal skifte olie på en gearkasse, skiftes der ca. 4 liter olie. Dette svarer til halvdelen af olien i gearkassen.

En aflæsning af fejlkoder sikrer, at alle bilens sensorer arbejder, som de skal. Hvis dette ikke er tilfældet, kan din bil bruge unødige mængder af brændstof eller påvirke, at dit partikelfilter ikke virker optimalt. På den lange bane, kan dette beskadige din bil og motoren unødigt.

Hvis en af bilens lamper lyser i displayet, kan det betyde en fejlkode. Men der kan også sagtens være en fejlkode, uden at det vises i displayet. Oftest vil fejlkoder blive opdaget under et serviceeftersyn. Optimalt set anbefaler vi, at du får aflæst potentielle fejlkoder mindst 1 gang hvert 2. år. Er du i tvivl eller oplever du problemer med din bil, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan rådgive dig omkring næste skridt.

Skift af gearkasse olie forlænger levetiden på din bil

Det anbefales at skifte olien på en gearkasse hver 60.000 km. eller 1 gang om året.

Hvis gearkassen ikke får skiftet olien ifølge anbefalingerne, så kan dette forårsage problemer for din gearkasse, og i tilfælde af, at der ikke er blevet skiftet med jævne mellemrum, så skal olien skylles vha. at flushe.

Hos Mans Auto tilbyder vi at skifte olien på automatgearkasse.

Bestil tid

Hos Mans Auto løser vi alle slags problemer med gearkassen

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.