Vi sørger for at din bil er vinter- og sommerklar

De omskiftelige vejrforhold vi har i Danmark betyder, at vi anbefaler, at din bil bliver tjekket før vinteren for alvor starter, da de kolde forhold er ekstra hårde for din bil. Der er mange ting, du skal være opmærksom på, så du kan komme sikkert rundt i trafikken – også når snevejret melder sin ankomst. Bland andet om bremserne virker optimalt, om vinterdækkene er nedslidte samt om batteriet fungerer optimalt.

Sne og salt er yderst hårde for bilens undervogn og er med til at øge chancen for rust. Ved at få et vintertjek hos os tjekker vi, om alt er i orden, både ved undervognen, dækkene, bremserne samt batteriet. Det tager ikke lang tid at få foretaget et vintertjek og du er mere end velkommen til at tage en kop kaffe, mens du venter.

Vinter- & sommertjek inkluderer:

Book tid til vinter- & sommertjek

Du kan allerede nu booke en tid til en serviceftersyn hos Mans Auto. Er du i tvivl om hvilke pakke du skal vælge? Så kan du kontakte vores autoværksted og få råd og vejledning til hvilken pakke du skal vælge. Så tøv ikke med at kontakte vores autoværksted.

Find priser på dæk og dækskifte

Skal du have udskiftet dine dæk til vinter- eller sommerdæk så kan du få oversigt og priser på dæk, dækskifte og hjulskift.
Dæk, dækskifte og hjulskift

Batteri og viskere

Skal du have udskiftet dit batteri eller viskere?
Batteri og viskere

Aircondition og klimaanlæg

Få udført service på Aircondition eller klimaanlæg og vær klar til sommeren.
Aircondition og klimaanlæg

Bremseeftersyn

Lad os sikre din kørsel med korrekte og effektive bremser
Bremseeftersyn

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.