Mans Auto – dedikeret Land Rover og Jaguar værksted

Er du den heldige ejer af enten en Land Rover eller en Jaguar, og leder du efter et autoværksted, du kan stole på? Hos Mans Auto ved vi, at det er en tillidssag at aflevere sin bil til reparation, og derfor gør vi hver dag vores absolut bedste for at levere en service, der er ud over det sædvanlige.

På værkstedet har vi blandt andet specialister i:

Medarbejderne følger naturligvis fabrikkernes uddannelsesprogrammer, så vi kan sikre dig den bedste og nyeste viden, når din bil skal repareres. Det kræver et særligt engagement af den enkelte medarbejder, og derfor garanterer vi, at du møder passionerede folk, når du afleverer din bil – og ikke mindst at du beholder din fabriksgaranti.

Land Rover autoværksted – giv din bil det, den fortjener

Hos Mans Auto har vi en stor passion for unikke og særlige biler – herunder Land Rover – og vi har specialiseret os i at tage hånd om dem med stor umage og fokus på håndværk og finish.

Biler, der er lidt ud over det sædvanlige, kræver en service, der matcher – og det får du hos os. Vores dygtige mekanikere og teknikere har stor erfaring med Land Rover, og vi er altid opdateret med den sidste nye viden. Det er vi, fordi vi er dedikerede og engagerede, og ikke mindst fordi vi gerne vil give vores kunder den bedste oplevelse hver gang.

Kommer du ind med din Land Rover på vores autoværksted, kan vi hjælpe dig med lige præcis dét, din bil har brug for – vi er nemlig specialister på området. Ved at vælge et autoværksted, der er autoriseret inden for dit bilmærke, giver du dig selv det bedste udgangspunkt for at få en bil, der kører optimalt efter dine ønsker og krav. Hver dag – dag efter dag.

Jaguar autoværksted – vi reparerer din bil med fokus på håndværk og finish

En Jaguar er en britisk skønhed i særklasse, og det er en bil, der kræver opmærksomhed og dygtige mekanikere, når den skal repareres. Det finder du på vores autoværksted, hvor Jaguaren har en særlig plads hos vores specialiserede mekanikere.

Mans Auto sørger ganske enkelt for, at din Jaguar fungerer perfekt fra inderst til yderst, så du kan nyde køreturen i vished om, at alt er præcis, som det skal være.

Erfarne mekanikere på vores Land Rover og Jaguar værksted

Mans Auto tilbyder reparation af Land Rover og Jaguar på vores værksted. Det er vores store passion, og du får blandt andet:

Alle reparationer

Adgang til reparationer af alle slags – ingen opgave er for stor eller lille.

Alle årgange og modeller

Vores bilspecialister kan udføre reparationer af alle årgange og modeller af Land Rover og Jaguar.

Service og reparationsaftale

Du har mulighed for at få service- og/eller reparationsaftaler igennem Mans Auto.

Software opdatering

Vi opdaterer softwaren på bilen, hvis tiden er inde.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.