En del af prisvindende værkstedskæde

Mans Auto er en del af AutoPartner værkstedskæden, bestående af mere 240 værksteder på landsplan. Vi er dit lokale værksted med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi råder over et enormt udvalg af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Med vores store kundskab og mange års erfaring, tager vi os kærligt af din bil hver gang du har brug for professionel mekanikerhjælp.

Vi udfører reparationer på alle biler på markedet, både nye og ældre, og har kompetencen til at servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien.

Vi sikrer et højt uddannelsesniveau i samarbejde med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger udviklingen på markedet på autoteknik området. På den måde kan du, som kunde, trygt regne med, at vi lever op til branchens standarder for kvalitetssikring. Med flere års erfaring indenfor diverse bilservices og med en god loyal kundeportefølje, valgte vi i 2016 at flytte til nye og større lokaler beliggende i Brøndby, så vi kunne sikre vores forretnings stødte vækst.

Herfra kan vi servicere kunder fra hele Storkøbenhavn inklusiv Valby, Rødovre, Hvidovre, Husum, Brønshøj, Vanløse og Glostrup.

Kundetilfredshed - hver gang!

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os og vi bestræber os på i al vores arbejde at give dig den bedst mulige oplevelse, så du køre fra vores værksted glad og tilfreds. Med mange års erfaring på bagen, har vi efterhånden opbygget en god kundebase og vi hører ofte, at deres tilfredshed med vores service spredes til venner og bekendte.

Kundeservice er altid i topklasse

Hos Mans Auto kalder vi os selv bileksperter. Vi lægger stor vægt på at give alle vores kunder den bedste service af højeste kvalitet. Hvad end du søger råd, reparation eller service, så kan vi sammensætte det perfekte tilbud til dig, så vi garanterer, at du kører derfra tilfreds og med en god oplevelse i bagagen.

Vi kender din bil - ekstremt godt!

Vores eksperter er alle professionelt uddannet og opdateret til at håndtere selv den nyeste viden. Din bil er altid i gode hænder hos os, da vores medarbejdere alle er nøje udvalgt til at give dig og din bil den ultimative service. Derudover bruger vi kun originale kvalitetssikrede reservedele.

Enkel og simpel indlevering

Vi har sørget for at gøre det så enkelt som muligt for dig at indlevere din bil hos hos. Derfor tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan kontakte os. Du kan vælge at booke en tid over telefonen, via mail eller helt simpelt ved at kontakte os på vores hjemmeside. Vi garanterer, at du modtager den hjælp du har brug for.

"Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os efter at være Vestegnens mest eftertragtede værksted".

Silas

Mekaniker lærling

Martin

Indskriver/Bogholder

Ergin

Mekaniker lærling

Daniel

Mekaniker

Maisam

Mekaniker/pladesmed

Mansour

Indehaver/værkfører

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.