Mans Auto – få service af Land Rover og Jaguar på erfarent autoværksted

Holder der en britisk skønhed i din garage i form af enten en Land Rover eller Jaguar, kan du med fordel lade den servicere hos Mans Auto. Vi har blandt andet specialiseret os i netop disse bilmærker, og det betyder, at vi kan klare det obligatoriske serviceeftersyn, ligesom du kan komme til os, hvis du har brug for fejlkodelæsning.

Aircondition-service holder dit klimaanlæg kørende

Udover den mere omfattende bilservice tilbyder vi også at tjekke din aircondition i bilen som en særskilt ydelse. Her sikrer vi blandt andet, at der er tilstrækkeligt med kølemiddel, så anlægget køler optimalt. Vælger du at få foretaget et regelmæssigt eftersyn, er du sikker på, at din aircondition fungerer optimalt og har de bedste betingelser for at fungere mange år frem i tiden. Der kan være mange penge at spare ved at slippe for at skulle investere i et nyt klimaanlæg.

Vi tilbyder blandt andet service på:

Leder du efter en serviceaftale på din bil til en fast månedlig pris, tilbyder vi også dette. Du skal bare kontakte os, så finder vi sammen frem til en løsning, der matcher dine behov.

Lad os forkæle din bil med service af Land Rover og Jaguar

Hos Mans Auto får du altid den bedste service, hvad enten du kommer med en Land Rover eller en Jaguar. Vores specialuddannede mekanikere tager sig kærligt af din bil, og vi ved nøjagtigt, hvad der skal til for at få den til at yde maksimalt hver eneste dag.

Vælger du service hos os, får du blandt andet:

Har du spørgsmål forud for din service, eller vil du gerne høre mere om dine muligheder, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Din tilfredshed er vores levebrød, og vi sætter en ære i at give en professionel service dag efter dag.

Land Rover service – når din bil fortjener det bedste

Det er altid en tillidssag at aflevere sin bil til service, og hos Mans Auto sætter vi en ære i at leve op til dine forventninger – og gerne mere til. Derfor kan du trygt overlade din Land Rover i vores hænder. Vi garanterer en professionel service, der lever op til alle krav fra fabrikantens side.

Både mekanikere og teknikere hos Mans Auto har en stor passion for unikke og flotte biler, og Land Rover er ingen undtagelse. Vores passion er din fordel; vi går nemlig gerne de ekstra skridt, der skal til for at give din bil den opmærksomhed, den fortjener. Med stor dedikation og engagement løser vi den opgave, du er kommet for, og vi passer uendelig godt på din bil imens.

Jaguar service – professionel service hos dedikerede mekanikere

Når du skal vælge en mekaniker, der skal udføre service på din Jaguar, har du mange at vælge imellem. Faktisk kan det føles som et uoverskueligt valg, men du kan droppe bekymringerne nu. Hos Mans Auto har vi stor erfaring med Jaguar, og vores mekanikere er stolte af deres håndværk, hvilket betyder, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder.

Leder du efter en serviceaftale til din Jaguar, så giv os gerne et ring. Vi fortæller hellere end gerne om dine muligheder. Hvem ved – måske er det lige præcis det, der skal til, for at din bil kører perfekt hver eneste dag.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.