Lad os sikre din kørsel med korrekte og effektive bremser

Bremser er en vigtig del af dit køretøj og du opdager hurtigt, hvis der er et problem med dem. Du kan selv identificere problemet helt enkelt; hvis du hører en hvinende eller krassende lyd mens du kører, eller hvis du har vanskeligheder med at stoppe bilen.

Det er noget du som billist skal tage meget alvorligt, da det kan føre til at bilen under en katastrofeopbremsning risikerer at skride ud. Bremseeftersyn er med til at sikre at alle dele af bremsesystemet virker optimalt, så du forebygger en eventuel ulykke samt vedligeholder din bil efter forskrifterne. Det danske vejr og især vinterperioden med den megen vejsalt forringer dine bremsers levetid. Det er især de bagerste bremser, der er udsatte, fordi man sjældent bremser hårdt nok til at holde de bagerste bremseskiver alene.

Det kan være svært at vide hvornår din bils bremser trænger til at blive udskiftet. Du kan imidlertid selv holde øje ved at mærke om bremserne bliver varme eller lugter, når du stiger ud af bilen. En  anden ting du skal holde øje med er, hvis du hører en hvinende eller krassende lyd mens du kører, eller hvis du har vanskeligt ved at stoppe bilen.

Hvis vi vurderer under et bremseeftersyn, at dine bremser har brug for en reparation, så kontakter vi dig naturligvis førend vi udfører reparationen. Derved sikrer vi tillid mellem kunden og os, så du har mulighed for at tilvælge/fravælge helt selv.

Bremseeftersyn

Bremseeftersyn inkluderer​
1095 DKK
  • Rensning og justering af bremser
  • Udmåling af bremseskiver og tromler
  • Kontrol og smøring af glidebørster
  • Kontrol og justering af håndbremse
  • Kontrol af gummi-manchetter
  • Kontrol af bremsevæske (kogepunkt)

BESTIL TID TIL BREMSEEFTERSYN

Har du den mindste mistanke, så tøv ikke med at kontakte os for et bremseeftersyn eller bremseudskiftning. Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende råd, eller bestille tid enten via email eller online på vores hjemmeside.

Mangler du opbevaringsplads til dæk?

Hos Mans Auto tilbyder vi at opbevare dine dæk. Vi tilbyder at opbevare dine dæk mod et mindre gebyr pr. sæson.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.