Dækskifte

Pr. stk.
Fra 200 Kr Alle 4 stk. fra 700 Kr
  •  

Hjulskifte

Pr. stk.
Fra 100 Kr Alle 4 stk. fra 349 Kr
  •  

Dækskifte og hjulskifte

Hos Mans Auto tilbyder vi både hjul- og dækskifte og da det ikke tager os lang tid, er du mere end velkommen til at tage en kop kaffe og vente, mens vi ordner det. Så hurtigt går det.

Der findes helårsdæk, som du kan køre med både sommer og vinter. Vi anbefaler dog, at du har sæsondæk på din bil, da dæk generelt opfører sig meget forskelligt alt efter vejr og vejforhold. Fordelene ved at have sæsondæk er, at din bil har optimal vejgreb og derved kortere bremselængde. Det forbedrer sikkerheden for både dig og andre billister. Levetiden på både dæk og fælge er desuden længere ved at have sæsondæk.

Husk låsebolt når du kommer ind for at få skiftet dine hjul, da vi ikke kan udføre opgaven uden. En låsebolt er en speciel bolt, som gør, at tyve ikke kan skrue dine dyre fælge af din bil.

Til forskel fra hjulskift, er dækskift en lidt mere tidskrævende opgave, da vi først skal afmontere de gamle dæk og efterfølgende påmontere de nye. Efter påmontering skal hjulene afbalanceres og til sidst skrues fast på bilen.

Det kan være svært at vide, hvornår din bil har brug for at få skiftet dæk, da det kan være svært selv at vide, hvornår de er slidt ned. Du er altid velkommen til at kontakte os og få rådgivning fra nogle af vores eksperter. Du kan selv hjælpe med at forlænge levetiden på dine dæk, da for- og bagdæk oftest slides forskelligt. Ved at bytte om på for- og bagdæk sørger du herved for at dækkene slides mere jævnt.

Mangler du opbevaringsplads til dæk?

Hos Mans Auto tilbyder vi at opbevare dine dæk. Vi tilbyder at opbevare dine dæk mod et mindre gebyr pr. sæson.

Er din bil sommer eller vinterklar?

Når du udskifter dine sommer- og vinterdæk kan du få et sommer- og vintertjek på vores værksted. Så er du godt klar til sæsonen.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.