Giv din Aircondition el. Klimaanlæg en kærlig hånd

En behagelig kabinetemperatur gør køreturen bedre og mere sikker. Alle aircondition taber kølemiddel efter noget tid, dermed bliver køleevnen nedsat med tiden. For at virke perfekt, bør dit airconditionsystem tjekkes regelmæssigt.

Mange billister venter længe med at få små stenslag repareret. Dette kan imidlertid udløse vibrationer i ruden, der potentielt kan forvandle et lille hul til en stor revne og en dyr regning efter udskiftning af hele ruden. Vælger du til gengæld at få det lille hul repareret med det samme, kan dette gøres meget nemt og billigt. Derfor; få det ordnet med det samme.

Vores team af eksperter er fuldt opdaterede omkring lovgivning på dette område, sådan at din bil får den reparation, den har behov for. De fleste kaskoforsikringer dækker reparation af skader forvoldt af et stenslag uden selvrisiko og at præmien stiger.

SERVICE PÅ AIRCONDITION/ KLIMA KR. 995,00

Inkl. kølemiddel op til 500 gram

Vi anbefaler at du laver service på din bils aircondition / Klimaanlæg engang hvert andet år.

RENSNING AF LUFTKANALER KR. 395,00

Special rensemiddel

Vi anbefaler at du laver rensning af din bils aircondition / Klimaanlæg hvert år.

Batteri og viskere

Skal du have udskiftet dit batteri eller viskere?
Batteri og viskere

Bestil tid til A/C Service

Vi anbefaler altid at få udført service på Aircondition eller klimaanlæg hver anden år. Såedes din A/C altid er frisk og luftrørene i bilen er godt for din sundhed og bilens velvære.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.