Vi kan finde fejlkoden når din motorlampe lyser

Den avancerede teknik nyere biler i dag indeholder, er en stor udfordring for autoværksteder. Hos Mans Auto har vores team af eksperter hele tiden fingeren på pulsen og er altid opdaterede i forhold til det nyeste fejlsøgningsudstyr. Det betyder, at vores eksperter kan aflæse enhver fejlkode og derved rette op på en potentiel fejl.

Aflæsning af fejlkoder sikrer, at alle bilens sensorer arbejder, som de skal. Hvis dette ikke er tilfældet, kan din bil bruge unødige mængder af brændstof eller påvirke, at dit partikelfilter ikke virker optimalt. På den længere bane kan dette beskadige din bil og motoren unødigt.

Hvis en af bilens lamper lyser i displayet, kan det betyde en fejlkode. Men der kan også sagtens være en fejlkode, uden at det vises i displayet. Oftest vil fejlkoder blive opdaget under et serviceeftersyn. Optimalt set anbefaler vi, at du får aflæst potentielle fejlkoder mindst 1 gang hvert 2. år. Er du i tvivl eller oplever du problemer med din bil, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan rådgive dig omkring næste skridt.

Bestil tid

Har du problemer med motoren eller lyser advarselslamperne? Så er du kommet til det rette sted. Vi løser problemet.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.