Har du været ude for et uheld i din bil? Overlad trygt din bil hos vores skadecenter.

Hos Mans Auto tilbyder vi dig skadeservice, og vi har stor erfaring med forsikringsskader. Vi er vant til at håndtere biler med skader, og der er ikke den form for skade, vi ikke er mand for at udbedre. Er du kørt galt i Storkøbenhavn, får du nemt din bil kørt hen til vores skadecenter i Brøndby. Her står vi klar til at gøre din bil hurtig køreklar igen. Bor du i Brøndby, Valby, Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund, Vallænsbæk eller Hvidovre – er vi lige i nærheden.

Aflever trygt din bil hos vores skadecenter

Når din bil er i vores hænder, kan du være helt tryg. Vi er vant til at have med skader at gøre, der er indbefattet af en bilforsikring, og vi ved, hvordan vi skal forholde os til det. Vi sender ikke dig hjem med din bil, før vi er sikre på, at alt er, som det skal være.

Vi udbedrer ikke bare den enkelte skade, men tjekker også, at bilens sikkerhedssystemer er helt, som de skal være. Det gælder helt ned til den mindste detalje, og vi udfører altid vores arbejde med præcision og grundighed. Vi udfører reparationerne på din bil i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger, og vi anvender udelukkende godkendte og gennemtestede reservedele.

Autoværksted i Brøndby med kunder fra hovedstadsområdet

Når din egen bil er på værksted hos os, har du mulighed for at bruge en af vores lånebiler. Det gælder både, hvis du har din bil til eftersyn her hos os, eller hvis du gør brug af vores skadecenter. Så bliver det ikke nemmere at have din bil hos mekaniker.

Kontakt dit skadecenter

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os, eller send os en mail Vi vil svare dig så hurtigt som muligt, når vi modtager din henvendelse.

Du kan altid ringe til os for at aftale en tid til at indlevere din bil på vores værksted, men du er også altid velkommen til at kigge ind, hvis du alligevel er i nærheden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Modtag et tilbud

Lad os kontakte dig med et tilbud til din bil.

Kontakt Information

Reparationer

Vores autoværksted er en del af landets kendte uafhængige værkstedskæde AutoPartner.

I vores autoværksted går vi meget op i at din bil får den nødvendige opmærksomhed og mere til. Vi sørger for at din værkstedbesøg bliver en god oplevelse således at du får lyst til at komme igen hvis uheldet er ude. Vi gør brug af uddannede mekanikere således at det kun er fagfolk som står med din bil. Vi elsker biler, også din bil.